dijous, 19 de gener del 2012

DEL "PARU" AL PERU

Be, el títol ho diu tot no?? Doncs si,degut a la falta de feina al taxi, un, on esta millor es al atur, guanyes pràcticamentel mateix i t’estalvies 12h diàries de nit, assegut a un volant, amb els riscos que comporta.

Perquè el Perú?? Doncs si fa anys em diuen que acabaria a un altre país, un dels últims que hauria dit hauria estat aquest, pero mira... Sorpreses que et dona la vida, per fi després d’uns anys sense saber res del meu fill , va donar senyals de vida i viu allà. Resulta que viu Lima i te negocis allà,un país dels anomenats emergents, un creixement sostingut bastant alt en els últims anys.

Mai m’havia plantejat dedicar-me al monde les inversions, jo al meu taxi ja estava be pero voltes que dona la vida.

Pero aixi i tot, fa anys, des de el 2008 que donava voltes a marxar d’aquí, els meus principals possibles destins eren Escòcia o Holanda on tinc amics i tot seria mes fàcil, desprès va sortir la passibilitat de marxar al sud-est Asiàtic pero a ultima hora tot es va torçar com una mica molt.

El blog?? Per portar un diari de les aventures d’un català fent les Amèriques. La veritat, veient l’exhibició delBarça ahir em fa pena marxar pero es l’únic que em retè aquí. Farem barcelonisme allà baix.
.
Es una pena com han deixat d’arrasat aquest país nostre i com l’única solució que te ( L’independència) nomes la defensen tres diputats al parlament català, no hi cap remei.

14 comentaris:

  1. bona sort per les Amèriques!

    ResponElimina
  2. APa!Així que ja t'has rendit del teu país?^-^Molta sort maco.Et continuarem seguint des d'aquí.Traient la llengua perquè anem escanyats però seguint vivint.

    ResponElimina
    Respostes
    1. si realment m'he rendit, una mica fart del panorama, gracies

      Elimina
  3. Caram Driver! justament estava responent els comentaris dels meus dos últims apunts, on parlo del ... Perú! Espero que et vagi molt bé, jo sempre l'enyoro el Perú :) Ja ens ho explicaràs eh!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jo em sembla que anyorare CATALUNYA, no se ja anirem veient,. Ara paso pel teu blog a veure aixo del Peru, la veritat es que he estat molt de temps desconectat dels blocs, tambe ho necessitava

      Elimina
  4. Molta sort en aquesta nova etapa, ddriver! Segur que els teus escrits des d'allà ens faran venir ganes d'anar-te a veure... :)

    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies ;) ja buscare un pis gran per tenir lloc per les visites

      Elimina
  5. Tiet!! Per aquí encara et queden les teves nevodes i la teva germana!!
    Bueno quan estiguis allà dina-li molts records a en Jonathan de part de tots :)
    Espero que allà et vagi molt bé, com ja et vaig dir, havera si a l'hivern que bé puc venir a fer-vos una visita!! :)

    ResponElimina
  6. Home clar, ja ho se CARLA...t'espero alla

    ResponElimina
  7. Molta sort, amic.
    Aquí comença un primer pas d'un llarg camí que t'ha de portar coses noves. No serà fàcil, però mai la vida ens ho pasa fàcil, sinó es veu que no tindria gràcia.
    T'aniré seguint per aquí. I només queda dir-te que endavant!!!!!!

    Susanna.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies Susanna..aqui si que seria dificil amb el panorama que hi ha

      Elimina
  8. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. que vols que et denuncii per difamacio?? deixeu de portar xines amb el dni dels demes i pagueu els serveis prestats

      Elimina