dimecres, 4 d’abril del 2012

CUES CUES CUES

Aquest país sembla una antiga ex- república soviètica en alguns aspectes, no per les tremendes ganes que tenen de consumir però si per les cues que fan per consumir.

A la foto podeu veure la cua que hi ha a les botigues Claro. La botiga es plena de gom a gom des de que obren fins que tanquen.

Claro es la principal companyia telefònica del país, l’altre es Movistar. Just en front d’aquesta i rivalitzen a veure qui te la cua de gent esperant mes llarga.

Desprès hi ha la companyia Nextel però aquesta companyia son radio telèfons.

Les cues no son nomes per comprar telèfons, per exemple anar al banc a fer un ingrés et pot costar un mínim de 45m de cua, sort que donen numero i tenen unes cordes que delimiten les cues.

Es el pais de les cues, per comprar gelats, per anar al KFC o MacDonalds o qualsevol restaurant.

Anar al super, tot i ho grans que son, es un suplici les caixes. Hi ha una cua per la gent gran i a vegades em poso allà, com soc guiri, si em diuen alguna cosa, sorry excuse me, I didn’t see it... però si arribo a la caixera sense que em facin fora, l’hi dic, es que me cuido i me conservo muy bien.

La sort es la multitud de delivery’s que hi ha, porten de tot a casa, tabac,medicaments, ous, birres a part dels típics pizzeros, xinus etc

4 comentaris:

  1. Senyal que la demanda va per davant de la oferta de casi tot. Els deliverys vol dir que la ma d`obra és barata.

    Tot plegat, un parais per invertir.

    ResponElimina
  2. la ma d obra esta tirada i sense seguros de cap tipus, be un d una assegurança i apa, a mi quan m'explicquen el que paguen als treballadors em fot cosa i tot pensar-ho i aixi i tot mira'ls consumint de tot

    ResponElimina
  3. Cues per tot? Ja en deus haver de tenir de paciència.

    ResponElimina
    Respostes
    1. no paciencia cap, i a la farmacia no en venien pero clar, a casa hi ha assistenta i pobreta gastem la seva paciencia a les cues

      Elimina