diumenge, 1 d’abril del 2012

ELS COMBIS

La mobilitat a aquesta ciutat es realment caòtica, fins a arribar a avorrir i fer-te plantejar realment si vols o has d’anar a un lloc.

Jo tinc que visitar constructors, i a l’hora de fer l’agenda realment es difícil. Si et diuen a un lloc a les 10 del mati, conta que aquell mati ja el tens fet, no quedis amb ningú mes perquè potser no arribaràs.

I encara sort dels “combis” son furgonetes amb seients capaços de col·locar dins mes de 30 persones apretades i apa...


Els conductors dels combis son uns cafres, amb ho que l’hi dona una certa emoció al viatge, però al principi nomes. Quan portes 5m i et comencen a fer mal les cervicals de tantes frenades i accelerades que foten, t’aixecaries de la cadira i l’hi foteries una “colleja” al conductor, sino fos perquè perds el seient ... s’estan salvant alguns.
Desprès hi ha un pesat, penjat a la porta, que es dedica a anar cridant a la gent que va pel carrer, el recorregut que fa el bus, ho fan amb una canterella i es igual el lloc on estiguin, no cal que estem a una parada ( paradero aquí) ells paren a tot arreu on hi hagi algu disposat a pujar.

Tu puges al combi, agafes lloc i al cap de 3 o 4 carrers, quan el que va penjat a la porta te un tros de carrer que no veu possibles clients passa a cobrar-te. A mes tothom diu a quina baixa i el tio et va avisant com si fos un taxi i a qualsevol lloc para.

El millor es quan fan carreres entre combis per veure qui agafa millor lloc al semàfor per captar clients. Es quan et preguntes, que coi estic fotent aquí?????

Clar que sempre et queden els altres cafres del asfalt, tots els carrers n’estan plens.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada