dissabte, 17 de març del 2012

JA SOC A LIMA

Be, ja soc aquí. Això es un altre mon. Be, Lima encara segons on sembla mes normal però el susto el vaig tenir a Caracas.

All va fer escala l’avio, em van obligar a seguir la cua de la resta de passatgers, encara que estava en transit i vaig apareixa fora del aeroport, guai així podré fumar.

Al tornar a entrar m enganxa un policia i em diu que ell em salta totes les cues del checking per entrar ràpid a la sala d espera del aeroport.

-val a veure

Saltem totes les cues i em diuen que per haver sortit del aeroport ara tindre que pagar unes tasses per poder marxar, no se quants cents de Bolívars..que?? sino provi a immigració.

Vaig cap allà, em despedeixo del policia i em diu que no, que 30 dòlars.. dic però si jo no tenia perquè fer totes aquestes cues perquè ja no tenia que haver ni sortit del aeroport, ha estat un company teu que m ha fet anar cap a fora.

I em diu, tu mateix o pagues o et retenim fins que perdis l avio.

Tot això al costat d un cartell que deia ; “Denuncia la corrupcion, no seas complice

Jo pensava com Lima sigui així, dema mateix torno a Europa i menys mal que res a veure. I 4 hores desprès d abandonar Veneçuela, retrobament amb el meu fill, després d anys de no veure’l..molt emotiu tot abraçades, sopars, celebracions..molt content

9 comentaris:

  1. que momentooo mas desagradable!!!! pero bueno luego vino lo bueno..y ya ves estas en otro lugar, y pinta bien..me alegroooo muchisimo Xavi.
    Andrea

    ResponElimina
    Respostes
    1. gracias. Pensava yo, que he hecho? que he hecho?? donde me estoy metiendo?

      Elimina
  2. Ostres ddriver, quin inici d'aventura més "apassionat", primer en negatiu i després en positiu. A la merda els corruptes, visca les retrobades paterno-filials i el començament dels nous temps!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. i tot el viatge amb un Veneçola al avio, explicant-me les excelencies del pais del Chavez

      Elimina
  3. Celebro que finalment us hagueu pogut abraçar, felicitats!!!! :)

    ResponElimina
  4. Me'n alegro molt per vosaltres. Ara, bona estada!

    ResponElimina
  5. Quin culebrot veneçolà et van fer passar! Però mira, el resultar final va ser bo !

    ResponElimina